Mottó

Valaki egyszer régen azt mondta nekem, miután megmasszíroztam, oké, iratkozz be egy masszázs tanfolyamra, tanulj technikákat, tedd le a vizsgát, aztán felejts és masszírozz tovább úgy, ahogy te érzed!

Nyitrai Sándor, Sanya - LionHandNyitrai Sándornak hívnak, örülök, ha egyszerűen csak Sanyának szólítanak. Kb. 10 éve gyakorló buddhista férfi vagyok, meg az önismeret útjára tévedt, néha magányos vándor.

Néha csak út kereső, egy-egy állomáson elidőzve, elvegyülve a zajos világban, néha csak csendben figyelve, mint kívül álló.

Kb. 10 éve foglalkozom masszázzsal is.Nyitrai Sándor, Sanya - LionHand

Még korábban megismerkedtem a Reikivel, ezzel a különleges energiákkal foglalkozó ősi japán gyógymóddal, nem nagyon használtam, mert azt hittem, számít, hogy hanyadik fokozatot végeztem el. Most már tudom, hogy a tanfolyam az csak egy dolog, kell hozzá még egy csipet hit, jó nagy adag pozitív szemlélet, együtt érzés és működik az energia átadás, közvetítés.

Pár éve belemerültem a Tantra különös világába, tanultam és tanítottam, adtam és befogadtam és sok mindent megismertem. Vagy felismertem?

Mindig érdekeltek a különböző illó olajok, ezért végeztem el az aromaolajos masszőr képző tanfolyamot.

Fontos a tudás! Fontos tudni, mit mire, vagy mit mire nem!

A tudás megszerzése után, ami beépül, jöhet a megérzés és utána tegye a dolgát a kéz, csak az a fontos!